Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται εντός Ελλάδας.

 

Τρόποι Παραγγελίας:

1. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, επιλέγοντας τα προϊόντα που επιθυμείτε, προσθέτοντάς τα στο καλάθι και ολοκληρώνοντας την παραγγελίας σας με τον επιθυμητό τρόπο αποστολής και πληρωμής.
2. Τηλεφωνικώς στο 2106645150 (09:00-15:00).
3. Μέσω email, σημειώνοντάς μας τα επιθυμητά είδη και ποσότητες, καθώς και τα πλήρη στοιχεία σας: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλ. Επικοινωνίας. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας καλέσουν από την ομάδα της εταιρείας μας για να κανονίσετε όλες τις λεπτομέρειες πριν αποσταλεί η παραγγελία σας.

 

Τρόποι Αποστολής & Έξοδα Αποστολής:

1. Αποστολή με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier, πανελλαδικά.

Μόλις η παραγγελία σας προετοιμαστεί και παραδοθεί στην εταιρεία courier (εντός 1-2 εργάσιμων ημερών), θα λάβετε στο email σας τον αριθμό αποστολής και τον σύνδεσμο για να την παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή, μέχρι να φτάσει στα χέρια σας! Να θυμάστε πάντα να ελέγχετε τους φακέλους spam ή offers για να λαμβάνετε όλα τα emails με την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε στάδιο.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται στις 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής και 1-3 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος αυτός ενδέχεται να αυξηθεί κατά 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες 40€ και άνω, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μέχρι 40€ τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,95€.

2. Παραλαβή από τα γραφεία μας.

Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας καλέσουμε άμεσα για να σας επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητά της. Οι παραλαβές μπορούν να πραγματοποιηθούν καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-15:00 και θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η παραλαβή εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται από το σύστημα, τα προϊόντα αποδεσμεύονται και θα πρέπει να επαναλάβετε την παραγγελία σας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, εάν δεν έχει ήδη εξοφληθεί μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχετε την δυνατότητα εξόφλησής της με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας απευθείας στον χώρο μας.