Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, η ομάδα μας την ελέγχει προσεκτικά για να διασφαλίσουμε ότι πάντα παραλαμβάνετε το προϊόν που επιθυμείτε σε άριστη κατάσταση.

Όμως, στην σπάνια περίπτωση λάθους εκ μέρους της εταιρείας μας ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ επιστροφής του.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί απαραίτητα εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας με email στο info@pelolindo.gr με θέμα: “(Αριθμός Παραγγελίας) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” και αναφέροντας ακριβώς το λάθος που έχει συμβεί και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, ώστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106645150 (09:00-15:00), ώστε να μας αναφέρετε το λάθος και να σας κατευθύνουμε ως προς την αλλαγή ή αντικατάσταση του προϊόντος.
2. Άμεσα θα δρομολογήσουμε την αλλαγή ή αντικατάσταση του προϊόντος. Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Λόγω της ευαίσθητης φύσης των προϊόντων μας και για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, αλλαγές και επιστροφές γίνονται μόνο στις παραπάνω περιπτώσεις και σε καμία άλλη περίπτωση. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο μετά από συνεννόηση με την εταιρεία μας, όπως περιγράφεται παραπάνω.