Όποιο κι αν είναι το προϊόν σας και οι ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παραγωγή του μέχρι και την ολοκληρωμένη συσκευασία του, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της, ώστε να το παραλάβετε από εμάς έτοιμο να τοποθετηθεί στο ράφι!

Από το 1990, η προτεραιότητά μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση του επαγγελματία κομμωτή. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, δικής μας επωνυμίας (100% ελληνικά προϊόντα, παραγόμενα στις εγκαταστάσεις μας) ή Ιταλικής προέλευσης (Elgon), την οποία αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και την Κύπρο, για περισσότερα από 25 χρόνια!

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε το προϊόν που ονειρεύεστε! Είτε ξεκινάτε από μία νέα ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε, είτε έχετε ήδη κάποια προϊόντα και θέλετε να τα τροποποιήσετε ή να διευρύνετε την γκάμα σας, σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας για να πραγματοποιήσουμε μαζί κάθε επιθυμία σας!

Αναλαμβάνουμε να διενεργήσουμε κάθε απαραίτητο έλεγχο για τα προϊόντα σας – νέα ή υπάρχοντα. Δημιουργούμε τον τεχνικό φάκελο και σας παρέχουμε όλες τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που χρειάζεστε, σε όλα τα στάδια!